Avenue cykler hos Aalborg Cykellager

Avenue cyklen så dagens lys i 1996. Målet var at skabe en luksuscykel til danske cyklister. Avenue fremstilles af verdens ældste cykelfirma, HF Christiansen, der startede med at bygge cykler i 1903.

Avenue cyklen har gennemgået en løbende udvikling gennem årene. I starten var det et specialdesignet kranksæt og forseglede lejer, som adskilte Avenue fra mængden. Med udvikling af et one-piece stel af aluminium fra 2001 positionerer Avenue sig inden for cykelverdenen med et helt nyt og patenteret steldesign.

Med den specielle carbon shell teknik kan designeren skabe og fremstille stel til Avenue med et unikt udseende. Det nye aerodynamiske og funktionelle design vækker opsigt, og skaber en selvbevidst cykel til den cyklist, der gerne vil skille sig ud. Det nye design er videreført til overrør, sadelrør og bagstel, og det får Avenue cyklen til at fremstå lettere og tyndere. Monocoque-udseendet er et særligt kendetegn for Avenue. Det skyldes, at der i fremstillingen indgår manuelt arbejde, når stellets samlinger bliver integreret med resten af cyklen.

 

Avenue tilbyder et udstyrs- og tilbehørsprogram, så du kan tilpasse din cykel helt efter din egen smag, med specielle håndtag, bagagebærer, skærme, støtteben, sadler og greb. Tilbehøret kan give cyklen nyt udseende her og nu og henover en årrække, fordi delene kan købes særskilt og i andre kontrastfarver end cyklen havde ved fremstillingen.

 

Aalborg Cykellager har et godt bud på den nye Avenue cykel. Find den i webshoppen eller kom på besøg i cykelforretningen på K. Christensensvej 5 i Aalborg SV.

Avenue

Kontakt
Aalborg Cykellager
K. Christensensvej 5
9200 Aalborg SV
Tel. 98 18 99 64
cykel@aalborgcykellager.dk
CVR: 27 46 11 31
 


WEBDESIGN AF DIRECTIT