Raleigh cykler hos Aalborg Cykellager

Raleigh har stået for kvalitet siden starten i Nottingham i 1887. Bedst kendt er Raleigh Tourist de Luxe, der er blevet opdateret ganske nænsomt af skiftende designere, siden den første gang kørte på gaden i 1921. Kongen af stilfuldhed, snart hundrede år gammel og still going strong. I dag er Raleigh en del af dansk industri-historie. Den er blevet samlet i Danmark siden 1960, først i Århus og siden 1999 i Randers. Stafferingerne på skærme og kædekasse er malet i hånden.

Raleigh designer citybikes, klassiske cykler og andre cykler med en velkendt og gennemprøvet stelgeometri. Alle modeller har indvendige gear undtagen en variant af den retromoderne Nottingham-model. Raleigh cyklen ruller let, og den kan altid kendes på sin kvalitet. Raleigh leverer cykler til alle aldersgrupper. Til det yngre publikum er det stålcyklerne Tourist de Luxe, Nottingham og Oxford eller de farverige Classic de Luxe pigemodeller. Alle modeller er udstyret med en god sadel og ergonomiske håndtag.

Raleigh fremstiller også en af Danmarks bedst sælgende elcykler, som er udviklet i samarbejde med Ældre Sagen. Aktive i Ældre Sagens lokale afdelinger har i tæt samarbejde med Raleigh-designerne skabt en elcykel, som passer bedst til de ældre. Processen gav krystalklare svar på, hvad der betyder noget for brugerne: "En elcykel skal ligne en almindelig cykel, og den skal være lige så nem at bruge som en almindelig cykel. Resultatet er en elcykel fra Raleigh".

Aalborg Cykellager har et godt bud på den nye Raleigh cykel. Find den i webshoppen eller kom på besøg i cykelforretningen på K. Christensensvej 5 i Aalborg SV.

Raleigh

 

Kontakt
Aalborg Cykellager
K. Christensensvej 5
9200 Aalborg SV
Tel. 98 18 99 64
cykel@aalborgcykellager.dk
CVR: 27 46 11 31
 


WEBDESIGN AF DIRECTIT