Winther cykler hos Aalborg Cykellager

Winther cykler har leveret kvalitet til det danske folk siden 1932. Det er et af de ældste og mest kendte mærker i cykellandet Danmark. Mange tænker på cykler for hele familien, når de hører navnet Winther. Det kan være fordi Winthers børnecykler for længst har placeret sig som et stærkt brand. Det gælder for eksempel den tre-hjulede med lad, som har været et værdsat legetøj for mange børn. Det kan også skyldes, at Winther-programmet byder på god integration mellem cykler til voksne og børn. Man kan ofte finde en juniorudgave af samme slags cykel, som far og mor kører på.

Det danske klima sætter kvalitetsstandarden for Winther, som leverer bundsolid helårs-kørsel til mange slags formål. Winther cykler er gennemprøvede og brugervenlige cykler, som klarer trafikken hurtigt og let. Winther cykel er en driftsikker transportløsning, der virker dag efter dag, år efter år.

 

Aalborg Cykellager har et godt bud på den nye Winther cykel. Find den i webshoppen eller kom på besøg i cykelforretningen på K. Christensensvej 5 i Aalborg SV.

 

Black Winther

 

Kontakt
Aalborg Cykellager
K. Christensensvej 5
9200 Aalborg SV
Tel. 98 18 99 64
cykel@aalborgcykellager.dk
CVR: 27 46 11 31
 


WEBDESIGN AF DIRECTIT