GHOST cykler hos Aalborg Cykellager

GHOST blev grundlagt i 1993 i Waldsassen, Tyskland af Uwe Kalliwoda og Klaus Möhwald. I dag er GHOST en del af den hollandske koncern Accell Group. De første GHOST cykler, der blev fremstillet, var fuldt affjedrede mountainbikes. I 1999 lanceredes den første GHOST racercykel.

GHOST er kvalitet efter tyske standarder, og et anerkendt navn i professionelle mountainbike-kredse, hvor kvalitet, holdbarhed og høj sikkerhed betyder alt. GHOST er udtænkt og udviklet af inkarnerede cykelentusiaster, der ikke kan forliges med det næstbedste. GHOST ligger i førerfeltet, når det gælder udvikling af nye, innovative løsninger og alle modellerne er udstyret med kvalitetskram for kræsne MTB-entusiaster. GHOST har skabt en cykel, der vinder terræn over hele linjen, og som tilmed udmærker sig ved et fuldendt design. GHOST viser vejen på landevejen. Når det gælder om at nå nye højder inden for mountainbike er GHOST helt i front både på sporene i skoven og på cykelstierne.

Aalborg Cykellager har et godt bud på den nye GHOST cykel. Find den i webshoppen eller kom på besøg i cykelforretningen på K. Christensensvej 5 i Aalborg SV.

GHOST

Kontakt
Aalborg Cykellager
K. Christensensvej 5
9200 Aalborg SV
Tel. 98 18 99 64
cykel@aalborgcykellager.dk
CVR: 27 46 11 31
 


WEBDESIGN AF DIRECTIT