GT cykler hos Aalborg Cykellager

GT, som er grundlagt af Gary Turner og Richard Long i 1972, er et amerikansk cykelmærke. En omskiftelig tilværelse endte med at GT blev en del af Dorel Industries i 2004.

GT bygger BMX cykler, mountainbike og racercykler. Racercykler fra GT sælges med både carbon og aluminiumsstel. På cykler med aluminiumsstel bruger GT carbon forgafler. De er bedre til at absorbere stød, som gør dem mere komfortable at køre på. 

 

Fra starten har GT konstant skubbet til de tohjulede grænser. GT har hele tiden bibeholdt den innovative ånd, hvor materialer og fremstillingsmetoder har gennemgået en løbende udvikling. Med det klassiske Triple Triangle ramme design, den patenterede affjedring og et uafhængigt gearsystem har GT løbende udviklet verdensklasse produkter. For GT handler det om konsekvent at producere fantastiske produkter, så du kan komme ud og nyde turen, og skabe dine egne eventyr. 

 

Aalborg Cykellager har et godt bud på den nye GT cykel. Find den i webshoppen eller kom på besøg i cykelforretningen på K. Christensensvej 5 i Aalborg SV.

 

GT Bikes

 

Kontakt
Aalborg Cykellager
K. Christensensvej 5
9200 Aalborg SV
Tel. 98 18 99 64
cykel@aalborgcykellager.dk
CVR: 27 46 11 31
 


WEBDESIGN AF DIRECTIT