Principia cykler hos Aalborg Cykellager

Principia cykler bliver produceret i Randers, hvor fremstillingen startede i 1990. De første fine anmeldelser kom allerede i 1992, og i 1996 og 1997 var Principias enkeltstartsrammer de mest benyttede i Hawaii Ironman. Principia er historien om, hvordan pengenød, passion og gode ideer har skabt en aluminiumsramme, der har været trendsættende i mange år. Tre passionerede triatleter startede i en kælder i Aalborg med en klar målsætning: Fremstil verdens bedste cykelramme målt på STW, stiffness to weight. Forholdet mellem stivhed og vægt er afgørende for accelerationen i forhold til den energi, der trædes med i pedalerne. En stiv ramme bidrager også til bedre styreegenskaber.

 

Principia cykler står for avanceret teknik og stilfuldt dansk design. Principia cykler er lækre kvalitetscykler med kvalitetsstel. Principia er bedst kendt for elegante og teknisk avancerede mountainbikes og racere, der i dag bliver fremstillet i både carbon og aluminium. De laver også en serie af stilfulde citybikes. Alle Principia cykler er kendetegnet ved at være kompromisløse inden for lethed, stivhed og balance. Principia er dansk kvalitet og design når det er bedst og priserne matcher den fortrinlige kvalitet.

 

Aalborg Cykellager har et godt bud på den nye Principia cykel. Find den i webshoppen eller kom på besøg i cykelforretningen på K. Christensensvej 5 i Aalborg SV.

 

Principia

 

Kontakt
Aalborg Cykellager
K. Christensensvej 5
9200 Aalborg SV
Tel. 98 18 99 64
cykel@aalborgcykellager.dk
CVR: 27 46 11 31
 


WEBDESIGN AF DIRECTIT