Cykelværksted - Aalborg Cykellager

Byens billigste serviceeftersyn på cykler!


Booking tlf.: 98 18 99 64 - tryk 2 for "Værksted"

I værkstedet hos Aalborg Cykellager bliver du betjent af personale med stor ekspertise. Vi står altid klar til at yde hurtig og kompetent assistance.
Vores ekspertise spænder vidt, så uanset hvilket problem du har med din cykel, står vi klar til at hjælpe!

Vi har stor erfaring inden for reparationer af alle typer af cykler, el-cykler, mountainbikes, racercykler, citybikes og alle slags mærker.

Vores service starter, når du køber din cykel hos Aalborg Cykellager. Vi sørger for klargøring og montering, så cyklen er klar til brug, når den kommer ud fra butikken.  

Periodiske serviceeftersyn, det første eftersyn efter en måned er gratis, forlænger levetiden på din cykel, og er en sikkerhed for, at cyklen altid opfylder de lovmæssige forskrifter. Samtidig giver en cykel, der virker perfekt, en meget bedre cykeloplevelse end en cykel, hvor småting giver anledning til irritation.

Når uheldet er ude eller når slitage på cyklens dele kræver vedligeholdelse, så står vi klar i værkstedet med faglig kompetent betjening, der sørger for, at din cykel er i fuld funktionsmæssig stand.

Aalborg Cykellager tilbyder kunder i Aalborg og Nørresundby, at hente og bringe cyklen til timepris. Tilbuddet gælder for postnumrene 9000, 9200, 9210, 9220 og 9400. 

 

Kontakt
Aalborg Cykellager
K. Christensensvej 5
9200 Aalborg SV
Tel. 98 18 99 64
cykel@aalborgcykellager.dk
CVR: 27 46 11 31
 


WEBDESIGN AF DIRECTIT