Butikken - Aalborg Cykellager

Kvalitet og service

Du finder cykelforretningen på K. Christensensvej 5 i Aalborg.

I butikken har vi cykler til alle aldre. Kom ind og se vores store udvalg af løbehjul, trehjulede, børnecykler, damecykler og herrecykler. Vi har mountainbikes, citybikes, klassisk/shopping cykler og elcykler. Vi lægger vægt på kvalitetscykler og god service. Det fagligt kompetente personale står klar til at hjælpe med både stort og småt.

Du får en omfattende vejledning omkring din nye cykel, der sikrer, at du får netop den cykel, der dækker dine behov og ønsker. Butikkens store udvalg af udstyr og tilbehør sikrer den perfekte cykeloplevelse. Cyklen er køreklar, når den forlader på butikken. Personalet på værkstedet klargør cyklen og monterer det ønskede udstyr. Sammen med din nye cykel får du en grundig vejledning, der sikrer den en lang levetid. Vejledningen omfatter både et tilbud om en plan for serviceeftersyn på vores værksted, og hvad du selv kan gøre, for at få mange gode stunder med din cykel. Husk, at det første eftersyn, når der er gået en måned, er gratis.

Har du ønsker til en cykel, udstyr, tilbehør og reservedele, som du ikke kan se i butikken, eller har du spørgsmål vedrørende cykler, så står personalet klar til at hjælpe.

 

Kontakt
Aalborg Cykellager
K. Christensensvej 5
9200 Aalborg SV
Tel. 98 18 99 64
cykel@aalborgcykellager.dk
CVR: 27 46 11 31
 


WEBDESIGN AF DIRECTIT