Handel i webshoppen - www.aalborgcykellager.dk

I webshoppen har vi det samme store udbud af cykler, reservedele, udstyr og tilbehør, som i den fysiske butik. Du kan bruge webshoppen som inspiration til at finde den nye cykel eller el-cykel. 

Når du handler i webshoppen, har du de samme rettigheder, som når du handler i butikken. Du kan betale med betalingskort, via Danske-Netbetaling og med MobilePay Online. Læs mere om dine rettigheder i vores handelsbetingelser.

Køb af cykel og el-cykel afviger fra andre køb i webshoppen. Vi anbefaler, at du kontakter os i forbindelse med køb af cykel og el-cykel. Der gælder særlige regler for forsendelse. Vi sender normalt varer i webshoppen med PostNord. Mens cykler og el-cykler forsendes med Danske Fragtmænd. Vi gør opmærksom på, at vi kun laver serviceeftersyn, garantireparationer og andre reparationer på vores værksted i Aalborg. Eventuelle omkostninger til forsendelse er for egen regning.

Den låneservice, vi tilbyder, er også tilgængelig i webshoppen. Når du selv står for ansøgningen, skal du underskrive ansøgningen med NemId. Vi gør opmærksom på, at rådgivning vedrørende låneansøgning kun er tilgængelig ved personligt fremmøde i butikken i Aalborg.

Mangler du en cykel, udstyr, tilbehør eller reservedele, som vi ikke har på hjemmesiden, eller har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på cykel@aalborgcykellager.dk. Du er også velkommen til at ringe i butikkens åbningstid.

 

Aalborg Cykellager
Tlf.: 98189964
(tryk "1" for butik)


Mail: cykel@aalborgcykellager.dk

 

Kontakt
Aalborg Cykellager
K. Christensensvej 5
9200 Aalborg SV
Tel. 98 18 99 64
cykel@aalborgcykellager.dk
CVR: 27 46 11 31
 


WEBDESIGN AF DIRECTIT